Delbetalning

Vi är medvetna om att ett körkort innebär en investering - om än för livet. Därför erbjuder vi alternativa finansieringsupplägg av utbildningen genom CSN och Resurs Bank. Med låga räntor så kan du börja med körkortet redan idag och betala av det i en takt som passar dig. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Ett tips är också att påbörja utbildningen i god tid. På så vis kan du planera utbildningen väl och fördela betalningen över en längre period!

Delbetala via Resurs Bank

För dig som inte är arbetslös och inte heller uppfyller kraven på ålder mellan 19-20 år för CSN, så finns möjligheten att delbetala ditt körkort via Resurs Bank. Lånet är möjligt att söka oavsett vilken form av körkort du är intresserad av att finansiera.

Exempel 6 månader:
Låna 10 000 kr, betala tillbaka 1735 kr i månaden i 6 månader.

Total lånesumma blir då 10 405 kr varav kostnaden för lånet är 405 kr.

Exempel 12 månader:
Låna 10 000 kr, betala tillbaka 893 kr i månaden i 12 månader.

Total lånesumma blir då 10 715 kr varav kostnaden för lånet är 715 kr.

Prisexempel från 2022 12 01.

Kontakta oss så berättar vi mer om upplägget för delbetalning.

Körkortslån via CSN

Körkortslån är ett lån från CSN som du kan söka för att kunna ta B-körkort och öka chanserna att få ett jobb. Lånet är till för dig som är arbetslös och uppfyller vissa villkor. Även du som är 19-20 år och har en gymnasieexamen kan söka lånet. Maxtaket för körkortslånet är 15 000kr, och vi hjälper dig självklart att planera en utbildning som inte kostar mer än den måste.